Український електробайк Delfast зібрав більше $100 тисяч на Kickstarter

Український електробайк Delfast зібрав більше $100 тисяч на Kickstarter

Укрінформ
Український електрогібрид мотоцикла та гірського велосипеда Delfast ebike удвічі перевищив заявлену на краудфандинговій платформі суму задовго до завершення кампанії. 

Станом на 3 жовтня він зібрав на Kickstarter понад $119 тисяч, пише nv.ua.

Кампанія зі збору коштів на найвідомішій краудфандинговій платформі розпочалася 20 вересня. Розробники поставили собі за ціль залучити $50 тис. до 1 листопада 2017 року. Однак цю суму їм вдалося зібрати менше, ніж за добу.

Серед найбільших переваг порівняно з аналогами розробники Delfast ebike відзначили найбільший запас ходу – 380 км у відповідній комплектації. Початкова вартість електробайка на Kickstarter становила $2989.

Крейсерська швидкість українського електровелосипеда становить 45 км/год. Найшвидше він зможе розігнатися до 80 км/год. Акумулятор, виготовлений у США, розрахований на три тисячі циклів і підтримує рекуперацію енергії.

Delfast ebike оснащений двома USB-виходами, від яких можна підзарядити смартфон і планшет. У комплектацію електробайка входять іммобілайзер, GPS-трекер, кнопка старт/стоп, сигналізація, віддалений запуск, а також мобільний застосунок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-