У Брюсселі відбудеться міжнародна конференція до 50-річчя СКУ

У Брюсселі відбудеться міжнародна конференція до 50-річчя СКУ

Програма
Укрінформ
Світовий конгрес українців запрошує до участі в міжнародній конференції високого рівня “СКУ в 50 років і далі: європейський і євроатлантичний форум”, яка відбудеться 7 листопада в Брюсселі в рамках заходів з нагоди 50-ліття СКУ.

Про це повідомляє прес-служба СКУ.

“Міжнародна конференція в Брюсселі є однією із серії конференцій, які Світовий конгрес українців проводить у 2017 р. для залучення різних регіонів світу до аналізу своїх успіхів до сьогодні та до розробки дорожньої карти на майбутнє,” - заявив президент СКУ Евген Чолій.

Зазначається, що в конференції візьмуть участь політики, державні діячі, вчені та представники громадянського суспільства з держав, членів ЄС і НАТО, та України.

Конференція розгляне п’ять наступних тем: європейська інтеграція України, євроатлантична інтеграція України, план Маршалла для України, людські права та протидія російській дезінформації.

Учасники конференції матимуть змогу підсумувати прогрес по кожному з цих питань та сформулюють політичні рекомендації на майбутнє. 

Захід відбудеться о 9:00 в приміщенні Європейського економічного і соціального комітету за адресою: Rue Belliard 99-101.

Щоб ознайомитись з програмою конференції та отримати реєстраційну форму учасника перейдіть за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-