Українські студенти візьмуть участь у всесвітньому змаганні стартапів

Українські студенти візьмуть участь у всесвітньому змаганні стартапів

Укрінформ
З 18 по 22 вересня в столиці Данії місті Копенгагені пройдуть всесвітні змагання університетських стартапів, – University Startup World Cup 2017 (USWC) – в яких візьмуть участь студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Про це повідомляє uapost.us

"Українці змагатимуться разом з 70-ма найкращими студентськими командами зі всього світу за грошову нагороду у розмірі 25 000 доларів та титул Best Startup Worldwide", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, українську команду представлятимуть двоє студентів: Вікторія Гайдар (23 роки, аспірантка першого року навчання за напрямком «Медична фізика») та Микита Чечула (22 роки, студент за напрямком «Комп’ютерна інженерія»).

На змаганні в Копенгагені студенти презентують проект HELi – технологічне рішення для допомоги хворим на епілепсію. HELi покликаний завчасно попереджати про епілептичні напади в режимі реального часу. Також у HELi передбачено можливість індивідуального лікування за зібраними даними, моніторинг стану хворого та передача необхідної інформації до медичного закладу.

Довідка. SoftServe – найбільша глобальна IT-компанія з українським корінням, яка спеціалізується на розробці програмного забезпечення та консультаційних послугах.

University Startup World Cup – провідний всесвітній конкурс найкращих університетських стартапів. Метою є спільне створення платформи для натхнення, розвитку, побудови дружніх стосунків та обміну знаннями. За весь час існування до конкурсу вдалося залучити 2500 університетів із 40 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-