В Америці провели парад на честь Дня незалежності України

В Америці провели парад на честь Дня незалежності України

Фото
Укрінформ
До Дня незалежності України 26 серпня в Пармі (штат Огайо, США) відбувся український парад, який пройшов центральною вулицею міста.

Святкування відбулося за підтримки Комітету українського села в Пармі, мерією міста та Українських злучених організацій (УЗО), повідомив на Facebook-сторінці учасник заходу Олександр Федорчук. 

"На головній вулиці State Rd. майоріли понад 60 українських та американських прапорів і декілька десятків транспорантів з українськими орнаментами й мистецькими оформленнями. По обидві сторони вулиці стояла маса людей, які, на знак солідарності, вітали колони учасників параду, що складалися з різних церков, організацій, об’єднань та волонтерів", - написав він. 

Український парад в США

Фінішувала українська колона біля Українського католицького катедрального собору св. Йосафата, де й продовжилися урочистості.

Гості свята разом зі священниками УГКЦ в Пармі та УПЦ в США помолилися за мир і спокій в Україні. Також жіночий ансамбль "Зоря" під керівництвом Наталії Махлай заспівав пісню "Боже Великий, Єдиний...".

А пізніше під виконання Державних Гімнів Америки та України було піднято прапори цих країн.

Фото автора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-