У Львові відбудеться відкриття

У Львові відбудеться відкриття "Днів української діаспори"

Укрінформ
У Львові сьогодні  відбудеться офіційне відкриття «Днів української діаспори».

Про це повідомляє Львівська ОДА.

"У неділю, 27 серпня, о 17:00 год на площі біля пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому на площі Святого Юра відбудеться офіційне відкриття «Днів української діаспори у Львові». О 20:00 год у головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» відкриють історико-документальну виставку з нагоди 50-ї річниці СКУ", - зазначається у повідомленні.

У понеділок, 28 серпня, о 8:30 год у «Львівській політехніці» розпочнеться Міжнародна конференція «СКУ в 50 років і далі: Європейський контекст». О 17:10 год -  презентація видання «Українсько-польське примирення в документах ієрархії та священства».

Читайте також: Івано-Франківськ зібрав весільних музикантів на "Лабух-фест"

У вівторок, 29 серпня, о 10:00 год відбудеться урочиста акція «Шана героям» на Личаківському цвинтарі. О 12:30 год у «Саду Світового Українства» (Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» ім. К. Шептицького, вул. Чернеча Гора, 1) відбудеться акція «Українці разом – майбутнє за нами».

Опісля, о 13:30 год покладуть квіти до пам’ятника Тарасу Шевченкові, а о 16:30 год у Національному музеї у Львові ім. Андрея Шептицького відкриється виставка творів митців діаспори «Українські художники діаспори у збірках Національного музею у Львові».

Завершиться святкування о 18:00 год урочистою академією «Ремінісценції UA» у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С.Крушельницької.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-