Гройсман відзначив внесок діаспори у розвиток України

Гройсман відзначив внесок діаспори у розвиток України

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав українців з початком Інавгураційного економічного форуму "Підтримка економічного розвитку України: співпраця між урядом та діаспорою".

Привітання Прем'єр-міністра озвучив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вітаю з початком економічного форуму. Цьогоріч ми відзначаємо знаменну дату: 50 років від часу заснування Світового конгресу українців, який уже півсторіччя представляє інтереси української діаспори 53 країн світу", - сказав Гройсман.

Він наголосив, що історія СКУ є невід'ємною частиною української історії.

"Всі зусилля світового українства спрямовані на відродження та розвиток культури, мови, історії, літератури, мистецтва, а також побудову економічно розвиненої правової України", - переконаний Прем'єр.

Крім того, відчутною стала допомога діаспори у боротьбі с агресією Російської Федерації.

"Сьогодні ми поглиблюємо співпрацю української влади та світового бізнесу. Подальший економічний розвиток України неможливий без поглиблення нових ділових контактів, залучення інвестицій та визначення оптимальних шляхів взаємовигідного співробітництва", - наголосив Гройсман.

Читайте також: Співпрацю уряду та діаспори обговорюють на економічному форумі в Києві

Він додав, що уряд України докладатиме усіх зусиль для реалізації проектів, які народжуються під час економічних форумів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-