Українець, починаючи з прибиральника, відкрив медичну клініку в Чикаго

Українець, починаючи з прибиральника, відкрив медичну клініку в Чикаго

Відео
Укрінформ
Українець Юрій Мельник зумів з простого прибиральника стати власником медичної клініки в Чикаго.

Про це йдеться у сюжеті fakty.ictv.

"Шлях до власної приватної клініки у Чикаго українець Юрій Мельник почав з прибиральника одного з місцевих мотелей. Згодом, медик за освітою, хлопець влаштувався на швидку допомогу в передмісті Чикаго", - йдеться у відеосюжеті.

Відзначається, що за два роки він здав відповідні екзамени для підтвердження українського диплома. Це дозволило працювати в лікарні так званої резидентури.

Невдовзі Мельника звільнили, а клініку, де він працював, закрили. Це і підштовхнуло чоловіка до реалізації власної справи.

"В мене був товариш, ми виробили таку схему: у нас кожен день був понеділок і кожен день була погана погода. Тобто не було ні дискотек, ні забав, нічого. Кожен день був понеділок і з дев’ятої до дев’ятої працювала бібліотека, і з дев’ятої до дев’ятої приходив в бібліотеку, сідав на одне місце, і тільки з тим місцем і здався екзамен", – розповідає лікар.

Мельник підкреслив, що саме в Америці він засвоїв нові правила життя – "аби чогось домогтись треба дуже багато і наполегливо працювати, ніколи не опускати рук і рухатися вперед, постійно ризикуючи".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-