Діаспора Туреччини організовує Дні української культури

Діаспора Туреччини організовує Дні української культури

Укрінформ
Українці Туреччини запрошують на святкові заходи з нагоди святкування Днів української культури, що відбудуться з 20 по 23 серпня в Анталії.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Української діаспори Анталії". 

"Представники громадської організації "Українська Родина" за підтримки Посольства України у Турецькій Республіці підготували для вас цікаву та насичену програму, створену для знайомства з прогресивною Україною, багатствами нашої батьківщини, ознайомлення з культурними надбаннями та творчим потенціалом українців", - зазначається у повідомленні.

Українські дні в Анталії розпочнуться 20 серпня на території Meating Beach Konyaaltı Sahili зі святкового концерту за участю народної артистки України Лесі Горової, відомої бандуристки Світлани Ніконорової та співачки Аліни Сіміцару, виступи яких заплановано на 19:30.

Як зазначають організатори заходу, участь здійснюється виключно за записом (+905324476559 Віта Михайлова).

Наступного дня, 21 серпня, о 18:30 у приміщенні Antalya Bülent Ecevit Kültür Merkezi відбудеться творчий вечір Лесі Горової і нагородження діточок – авторів конкурсу малюнків "З Україною в серці".

22 серпня о 18:30 в салоні AKM & Cam Piramit Etkinlik Takvimi розпочнеться творчий вечір відомого автора і режисера документального кіно – Руслана Горового.

В останній день українських днів, 23 серпня, відбудеться автопробіг "Україна від краю до краю". 

Отримати додаткову інформацію щодо заходів можна в офісі громади або за номером: +905324476559 (Голова громади – Віта Михайлова).

Крім цього, 23 серпня о 18.30 у ТЦ Terra city на - 1 поверсі відбудеться музичне свято на честь Дня незалежності України, яке організовує товариство "Української культури" Анталїї. На концерті будуть представлені прем'єри пісень у виконанні колективів "Калина" та "Берегиня". Також покаже свої танці дитячий хореографічний ансамбль "Світанок".

"Спеціально до Дня незалежності України ми підготували цікаву програму з новими номерами, замовили в найкращих українських майстринь національні костюми. На Вас чекає свято самобутньої, неповторної рідної української культури!" - підкреслюють організатори. 

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-