Благодійники з Америки зібрали 230 кг допомоги для вінницьких військових

Благодійники з Америки зібрали 230 кг допомоги для вінницьких військових

Фото
Укрінформ
Жителі американського міста-побратима Вінниці Бірмінгем (штат Алабама, США) зібрали черговий восьмий гуманітарний вантаж для військових цієї області.

Про це інформує прес-служба Вінницької міської ради з посиланням на сторінку організатора акції, українця за походженням, який проживає в Бірмінгемі, Владислава Чуєнка у Фейсбуці. 

"Девять коробок вагою 230 кілограм зібрали мешканці американського міста-побратима Бірмінгем, щоб знову передати гуманітарну допомогу вінницьким військовим. Тут різні вироби медпризначення, серед яких хірургічні інструменти та медикаменти, які використовуються при опіках", - йдеться у повідомленні.

Як додають у прес-службі, традиційно, до формування таких вантажів долучились різні медичні та навчальні заклади цього міста, волонтери, українська діаспора, яка живе у Бірмінгемі, небайдужі жителі, а також – Медичний університет Алабами в Бірмінгемі.

Американське місто-побратим – Бірмінгем (штат Алабама) вже не перший рік надсилає до Вінниці необхідні нашим захисникам медикаменти. Таку допомогу вони здійснюють з 2014 року. Серед отриманих речей - різноманітні катетери, рукава для вимірювання тиску, медичні рукавички, кровоспинні матеріали та розчини для обробки ран, які є рідкісними в Україні.

Фото автора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-