"Ігри нескорених": У Торонто проведуть акцію на підтримку української команди

Відео
Укрінформ
Українці в Торонто організовують зйомки ролика на підтримку української збірної "Ігри нескорених", яка вперше братиме участь у цих міжнародних спортивних змаганнях наприкінці вересня.

Про це повідомляє організатор заходу Ukrainians in Toronto у Фейсбуці.

"У рамках промо-кампанії Invictus Games Toronto 2017 та для підтримки Invictus Games: Team Ukraine по всьому світу проходить флешмоб.

Наступної суботи, 5 серпня 2017 ми запрошуємо всіх прийти та взяти участь у зйомках відео. Домашня робота - вивчити вірш, який і буде основою ролику", - пишуть організатори.

Окрім того, всі бажаючі також зможуть зробити свій внесок у цю справу, продекламувавши вірш на відео та запостити у соціальних мережах, як і зробив цей чоловік.

Зйомки відео відбудуться об 11:00 на площі Nathan Phillips за адресою: Toronto City Hall, 100 Queen St. W., Торонто.

Нагадаємо, до основного складу української збірної входять 15 спортсменів.

Перший і другий етапи навчально-тренувальних зборів збірної України "Ігор нескорених" пройшли у травні-липні. У серпні-вересні відбудеться фінал навчально-тренувального етапу, і наприкінці вересня збірна України візьме участь в Invictus Games в Торонто. В Канаді українські Нескорені будуть змагатися з командами з 17 країн світу у шести спортивних напрямках - атлетика, пауерліфтинг, веслування на тренажерах, плавання, стрільба з лука, велоспорт на шосе.

Invictus Games – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов'язку, засновані британським принцом Гаррі.

Перші Ігри відбулися 2014 року в Лондоні. У 2016 році Ігри Нескорених пройшли в Орландо (США), а у 2017 року військові спортсмени зустрінуться в Торонто. Турнір пройде з 24 по 30 вересня, участь в ньому візьмуть понад 550 поранених бійців з 17 країн, що змагатимуться у 12 адаптивних спортивних дисциплінах.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-