Українська група випустила унікальний кавер на саундтрек

Українська група випустила унікальний кавер на саундтрек "Гри престолів"

Фото, відео
Укрінформ
Український гурт B&B project створив власну кавер-версію на саундтрек популярного американського серіалу "Гра престолів" (7 сезон).  

Відповідне відео група опублікувала на своєму каналі в YouTube.

"Українська група B&B project презентувала власну версію саундтрека з серіалу "Гра престолів", - йдеться в описі до саундтреку. 

Зазначається, що зйомки кліпу проходили в одному з Семи Чудес України - Кам'янець-Подільській фортеці, оскільки вона якнайкраще передає атмосферу середньовічної Європи. Традиційно композицію українські музиканти виконали на народних музичних інструментах - бандурі та баяні.

Відео вже набрало більше 40 тис. переглядів.

Нагадаємо, B&B Project (Bandura & Bayan Project) - український інструментальний колектив, який активно популяризує народні інструменти як в Україні, так і за її межами. Гурт, який складається з двох музикантів - бандуристки Тетяни Мазур та баяніста Сергія Шамрая, є лауреатами міжнародних конкурсів.  Перший відеокліп музикантів зібрав 1000000 переглядів на YouTube, і став найпопулярнішим відео в Інтернеті з участю бандури, а Тетяна Мазур стала кращою бандуристкою року на фестивалі "Країна мрій". 

Фото з Фейсбук-сторінки групи

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-