Діаспора США просить допомоги на лікування для українських бійців

Діаспора США просить допомоги на лікування для українських бійців

Укрінформ
Українська громада з Сан-Франциско та Кремнієвої долини закликає долучитися до благодійного збору на лікування для українських військовослужбовців.

Збір коштів організовує організація "Nova Ukraine" у Фейсбуці.

Зараз двоє українських бійців, які отримали ушкодження хребта під час АТО, проходять реабілітацію в центрі Next Step для паралізованих у Лос-Анжелесі. Для кожного з них потрібні спеціальні засоби медичної гігієни, які в Україні відсутні або дуже дорогі. 

"Забезпечена гігієна протягом 2-3 днів для кожного з хлопців коштує як чашка кави в Старбаксі або один бургер з Макдональдсу. Тож приєднуйтеся, навіть $5 або $10 зробе їхнє життя кращим", - наголосили організатори.

Окрім надання фінансової підтримки, ще можна особисто зустрітися з хлопцями на пікніку, який відбудеться 5 серпня біля озера Чабот за адресою: 17936 Lake Chabot Rd, Castro Valley, California 94546.

Підтримати цей проект можна за посиланням.

Дмитро - 33-річний капітан української армії, командувач ракетним взводом ППО 95-ї аеромобільної бригади. Під час перестрілки з російським і проросійським ворогом у березні 2015 року був сильно поранений та отримав травми на спинному мозку.

Михайло - 25-річний солдат з 24-ї механізованої бригади Данила Галицького, який зазнав важких ран спинного мозку під час артилерійського обстрілу російськими та проросійськими військами в районі Логвинського неподалік Дебальцево. Хоча він мав операцію на спинному мозку у Київському інституті нейрохірургії, однак все ще паралізований нижче талії.

Фото: Nova Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-