Гройсман - діаспорі в Лондоні: Нам треба позбавлятися комплексу меншовартості

Гройсман - діаспорі в Лондоні: Нам треба позбавлятися комплексу меншовартості

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав лідерів української громади та членів українського духовенства у Великій Британії під час робочого візиту до Лондона.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Зустрівся з лідерами української громади та духовенства у Великій Британії. Ми є велика європейська держава. Є мало країн у світі, які мають такі прекрасні можливості, як Україна. Треба нам нарешті позбавлятись комплексу меншовартості!", - написав очільник Уряду в описі до альбому під час зустрічі з діаспорою Лондона.

Як зазначається на "Урядовому порталі", В.Гройсман також запевнив українську громаду в продовженні політики підтримки іноземних представництв держави для популяризації українських інтересів у світі.

Крім цього, Глава Уряду подякував представникам діаспори за активну позицію в просуванні української культури і підтримки України в умовах російської агресії та вручив нагороди і подяки Союзу українців у Великій Британії, Українському інституту в Лондоні, бібліотеці та Архіву ім. Т. Шевченка Союзу українців у Великій Британії, а також представникам українського духовенства. 

Як повідомлялося, Гройсман на чолі урядової делегації 5-7 липня здійснив візит до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Фото на Facebook Володимира Гройсмана

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-