У Чикаго українська яхта-паті зібрала 400 гостей

У Чикаго українська яхта-паті зібрала 400 гостей

Фото
Укрінформ
Українська вечірка на яхті Anita Dee, яка відбулася вперше 9 липня в Чикаго, зібрала 400 гостей.

Організатором вечора стала компанія MoLoko, пише UaPost.us

"Вперше, мабуть, над озером Мічиган так потужно звучала сучасна українська музика і майорів великий синьо-жовтий прапор на носі однієї з найпопулярніших яхт озера Мічигана! Вечірка зібрала доволі барвисту юрму – за віком, та походженням. Якщо й переважали українці, але зустріти можна було й друзів з Панами і, навіть, з ….Воркути", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на всіх трьох палубах одночасно грала музика, оскільки на кожній з них працювали українські діджеї – Tima Fei та Mike Valentine. (Сhicago) та спеціальний гість з Нью Йорка DJ Kanel. Родзинкою вечірки став MC Kosmos (Kostyantyn Stanislavskyy). Якщо верхня палуба шаленіла від танців, то на нижніх – реклаксували шанувальники морського бризу. Успішність української вечірки доводять численні фотографії гостей в соцмережах із хештегом #UkrainianBoatParty.

За словами організаторів, ця вечірка стала пробною в такому форматі і наступні - обіцяють бути ще гарячішими. А чи стане це традицією для українського Чикаго і коли робити наступне паті - питання поки не вирішене і залежатиме від активності публіки.

Слід відзначити, що подію підтримали компанії AutoPark, UTech та NaSeli Vacation Rentals.

Фото Максима Прокопіва у Фейсбуці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-