Українці з Лондона планують на горі Кіліманджаро зіграти у волейбол

Українці з Лондона планують на горі Кіліманджаро зіграти у волейбол

Фото
Укрінформ
Українське подружжя з Лондона найближчим часом хоче піднятися на гору Кіліманджаро (Африка), і на вершині сплячого вулкана провести міжнародний матч з волейболу.

Про це інформує Радіо Свобода.

"Наступного року подружжя планує, якщо гора дозволить, піднятись на Кіліманджаро – сяючу гору, вершину сплячого вулкана висотою 5270 метрів. Там хочуть спробувати встановити рекорд Гіннеса – зіграти міжнародний матч із волейболу, можливо, українські пластуни зберуть команду", - йдеться у повідомленні.

При цьому, в 2019 році вони мріють зібратися на найвищу точку Землі - г.Еверест (Азія), висотою 8848 метрів над рівнем моря.

За розповідями жінки, як зазначає видання, шляхи пари перетнулися ще в 1991 році у Харкові через спільне захоплення альпінізмом, а гірські сходження розпочалися у 2013 році. Відтоді вони підкорили одні з найвищих вершин - це г. Деналі (Північна Америка) та г.Аконкаґуа (Аргентина).

Оксана у Лондоні працює фінансистом, а її чоловік Денис – психіатром. Живуть у Великій Британії майже 20 років, виховують 15-річну доньку Анастасію. Обоє активні в українській громаді, матеріально і морально допомагають Україні від часу Майдану. 

Фото: автор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-