У Києві відбудеться перший Бізнес-форум української діаспори

У Києві відбудеться перший Бізнес-форум української діаспори

Укрінформ
18-19 травня у Києві вперше пройде Бізнес-форум української діаспори та закордонних друзів України під гаслом «Українці світу – для України».

Про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Цей захід заплановано в розвиток рішень VI-го Всесвітнього Форуму Українців (серпень 2016, м. Київ). Ініціаторами та співорганізаторами Форуму є Торгово-промислова палата України (ТППУ) та Українська Всесвітня Координаційна Рада (УВКР) на прохання ділових кіл України та світового українства.

Зазначається, що в перший день Бізнес-форуму планується проведення пленарного засідання за участю бізнесменів із-за закордону, української діаспори та з України. Учасників заходу вітатимуть Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

На другий день заходу запланована робота в секціях форуму: експорт та імпорт, аграрна, туристична, інвестиційна, ІТ-технології тощо.

Метою проведення Бізнес-форуму є налагодження безпосередніх контактів між підприємцями-українцями зі всього світу між собою й партнерами у відповідних галузях в Україні. 

Як очікують організатори, участь в заході, який пройде у приміщенні ТППУ за адресою: вул. Велика Житомирська, 33, візьмуть представники з 25 держав світу.

Для участі у Форумі потрібно зареєстуватися. Організаційний внесок становить суму еквівалентну 250$ або 230€. Реквізити для сплати подані на сайті Форуму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-