Львівський театр дасть виставу в Ризі та Гельсінкі

Львівський театр дасть виставу в Ризі та Гельсінкі

Укрінформ
Аматорський християнський театр «Еммануїл» зі Львова приїхав на гастролі до країн Балтії з виставою «Не помру, але житиму». 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«21 квітня о 17.00 в Ризі у приміщенні Єврейського культурного центру (вул. Сколас, 6) з виставою «Не помру, але житиму» виступить Львівський християнський театр «Еммануїл». Далі колектив поїде до Гельсінкі», - йдеться у повідомленні.

«Не помру, але житиму» - оригінальна сучасна вистава, створена до 16-ої річниці театру. В її основу лягли проблеми українського сьогодення та пошук їх вирішення. Сценарій та режисура - Жанна Горай, музика та звукове оформлення - Олег Когут, художник - Любомир Мартинюк.

Львівська міська громадська організація «Християнський театр «Еммануїл» - це група волонтерів, яка за покликом серця служить мистецтвом для таких людей як військові ЗСУ; лікарні та геріатричні пансіонати; люди. засуджені в місцях виконання покарань. До акторського складу театру входить близько 50 волонтерів, людей різного віку і професій. Репетиції та поїздки здійснюються у вільний від основних занять час. Це люди різних християнських конфесій, їхні вистави не несуть конфесійної забарвленості. Нерідко члени колективу самостійно фінансують власні проекти.

Театр вже показав свої роботи у 18 європейських країнах. За рік відбувається до 100 вистав. Засновник та керівник театру - Жанна Горай, авторка кількох книг християнського спрямування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-