Лідер канадської діаспори з нагоди Великодня звертається до українців

Лідер канадської діаспори з нагоди Великодня звертається до українців

Укрінформ
Українська громада Канади продовжуватиме надавати Україні усіляку допомогу у її протистоянні із Росією.

Про це йдеться у Великодньому зверненні президента Конгресу українців Канади Павла Ґрода, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми не можемо опускати руки. Народ України потребує нашої допомоги більше, ніж будь-коли. З вашою щедрою підтримкою ми будемо продовжувати нашу роботу, щоб допомогти народу України побороти ворога та розбудувати вільну, демократичну, європейську державу», - сказав Ґрод.

Він наголосив, що українці зараз захищають від російської агресії не лише свою державу, а й усю Європу. «Сьогодні український народ захищає себе та усю Європу від російської агресії. Стало зрозуміло, що така істотна загроза міжнародній безпеці вимагає рішучої відповіді. Протягом цього періоду під керівництво КУК, СКУ та наших складових організацій ми відігравали ключову роль у забезпеченні міжнародної підтримки для України та надавали значну допомогу війську, уряду та народові України», - зазначив лідер української організації.

Ґрод також пообіцяв докладати зусиль до розбудови української громади в Канаді. «У той же час ми будемо продовжувати розвивати сильну українську громаду в Канаді для наших майбутніх поколінь. Від імені Конгресу та моєї родини бажаю вам міцного здоров'я, миру, любові та наснаги до подальшої праці на благо нашого народу», - заявив президент КУКу.

Нагадаємо, що за рішучу позицію стосовно російської агресії в Україні, РФ ще три роки тому заборонила Павлу Ґроду та ще дванадцятьом іншим високопоставленим канадцям в’їзд на свою територію.

Фото: Twitter Anna Dombrovska

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-