Для іноземців випустили підручник із української мови

Для іноземців випустили підручник із української мови

Укрінформ
Українські автори випустили підручник "Українська мова для іноземців", розрахований на іноземців, які вже мають базовий рівень володіння українською мовою, та російськомовних громадян.

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбуці одна з авторок підручника Наталія Гавдида. 

"Проаналізувавши усі доступні нам матеріали та взявши на озброєння власний викладацький досвід, ми з колегою Леся Назаревич вирішили створити підручник, який би максимально поєднував у собі культурологічний аспект із комунікативно-граматичним", - зазначила пані Наталія.

За її словами, у посібнику вивчаються 17 розмовних тем ("Я і моя сім'я", "Житло", "Сфера послуг (Ресторан. Торгівля. Банк, Лікарня. Перукарня. Готель. Вокзал. Пошта)", "Наукові відкриття", "Традиції України" тощо).

Також до нього включено розширений українсько-англійський словник; запитання до текстів; таблиці для вивчення граматики української мови та різноманітні вправи на закріплення теоретичних знань та комунікативних навичок. 

Як зазначає авторка, до посібника також входять завдання, розроблені на основі текстів українських пісень ("Червона рута", "Люблю цей світ", "Все буде добре" тощо), які "дозволяють поєднати вивчення української мови із музикою, а також розширити знання учнів про нашу культуру та традиції".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-