Українці перемогли в конкурсі Jazz World Photo 2017 у Чехії

Українці перемогли в конкурсі Jazz World Photo 2017 у Чехії

Укрінформ
Двоє українських фотографів стали призерами міжнародного конкурсу Jazz World Photo 2017, який проходив 25 березня у Чехії.

Про це повідомлея Сultprostir.

"Стали відомі призери міжнародного конкурсу Jazz World Photo 2017. Серед 231 учасника з 31 країни світу кращими визнали львівських фотографів Олега Панова і Сергія Горобця, які завоювали перше і друге місця, та італійця Андреа Ротілі, якому дісталося третє місце. Вручення нагород відбулося 25 березня в рамках фестивалю Jazzinec у чеському місті Трутнов", - йдеться у повідомленні.

Перемогу Олегу Панову, який бере участь в цьому конкурсі уже втретє, приніс знімок американського барабанщика Френка Паркера, зроблений під час концерту у Львові в серпні 2016-го.

"Я прекрасно усвідомлював, що це непогане фото, але таких результатів журі, чесно кажучи, не очікував", - поділився він.

На його думку, головне, щоб робота подобалось самому авторові, а на відгуки професіоналів не завжди варто звертати увагу.

Володар другого місця Сергій Горобець представив фотографію французького джазового піаніста Грегорі Прівата, а Андреа Ротілі, чиї роботи щорічно відзначають на конкурсі Jazz World Photo, презентував знімок італійського піаніста Стефано Боллані.

"Я вважаю це дуже великою подією для України, тому що Jazz World Photo є найпрестижнішим конкурсом у світі джазової фотографії, і потрапити хоча б у його топ-30 – уже величезний успіх", - сказав Панов.

Невдовзі 30 найкращих робіт конкурсу разом зі світлинами переможців будуть показані на виставках по всьому світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-