Львівська молодь покаже своє бачення про СКУ у відеороликах

Львівська молодь покаже своє бачення про СКУ у відеороликах

Укрінформ
29 березня у Львові презентують проект під назвою "Молодь про Світовий Конґрес Українців" з нагоди 50-річчя діяльності СКУ.

Про це в прес-анонсі повідомляють організатори заходу МІОК НУ "Львівська політехніка".

"Львів – перше місто України та світу, в якому Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою презентуватиме свій просвітницький проект "Молодь про Світовий Конґрес Українців" з нагоди відзначення 50-ліття діяльності СКУ", - зазначається в документі.

Організатори розповідають, що для реалізації цього проекту студенти-журналісти "Львівської політехніки" створили низку тематичних короткометражних відеосюжетів, які розкривають провідні напрями діяльності СКУ. Таким чином, упродовж 2017-2018 років відеоролики будуть презентовані у містах України та 53-х країнах-членах СКУ.

Захід відбудеться за участі: Ірини Мицак, голови Світової комісії з відзначення 50-ліття заснування СКУ, Сергія Касянчука, голови Представництва Світового Конґресу Українців в Україні, Юрія Бобала, ректора Національного університету "Львівська політехніка" та Оксани Юринець, народного депутата ВР України.

Презентація розпочнеться 15.00 в актовій залі головного корпусу цього ВНЗ за адресою: вул. С. Бандери, 12, Львів. Вхід вільний.

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч СКУ урочисто розпочав відзначення 50-ліття своєї діяльності в об’єднанні українських громад усього світу для просування інтересів України та українського народу під гаслом "Українці разом – майбутнє за нами!".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-