У Києві відбудеться перший Бізнес-форум української діаспори

У Києві відбудеться перший Бізнес-форум української діаспори

Укрінформ
Українська Всесвітня Координаційна Рада (УВКР) разом з Торгово-Промисловою Палатою України (ТППУ) прийняли рішення провести 18-19 травня  2017 року в Києві перший Бізнес-форум української діаспори.

Про це повідомляється на сайті УВКР.

"18 травня 2017 року, в перший день Бізнес-форуму, планується проведення пленарного засідання за участю бізнесменів із-за закордону, української діаспори та з України, на котре запрошуються Прем’єр-міністр України, представники економічного та фіскального блоку уряду, керівництво митної та інших служб", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на другий день заходу запланована робота в секціях форуму: експорт та імпорт, аграрна, туристична, інвестиційна, ІТ-технології тощо.

Як очікують організатори, участь в заході візьмуть представники з 25 держав світу.

Метою проведення бізнес-форуму є налагодження безпосередніх контактів між підприємцями-українцями зі всього світу між собою й партнерами у відповідних галузях в Україні. 

Форум  пройде під гаслом “Українці світу – для України” у приміщенні ТППУ за адресою: вул. Велика Житомирська, 33.

Для участі у цьому заході потрібно зареєстуватися. Організаційний внесок становить суму еквівалентну 250$ або 230 €. Реквізити для сплати подані на сайті форуму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-