У Кувейті презентували потенціал українських медичних центрів

У Кувейті презентували потенціал українських медичних центрів

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Кувейті відбулася презентація українських медичних центрів за участю Посла України Володимира Толкача та випускника Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця доктора Алі Джохара, директора медичних компаній "Альдамен" та "Альджавад".

Про це Укрінформу повідомили у Посольстві України в Кувейті.

Під час презентації посол Толкач коротко ознайомив присутніх із основними досягненнями вітчизняної медицини та українських лікарів, розповів про перспективність медичного туризму до нашої держави, згадав про досвід співробітництва Кувейту з Міжнародною клінікою відновного лікування (м. Трускавець), а також презентував інформаційні матеріали про Міжнародну організацію медичних відносин (IMRO).

Толкач наголосив на наявності розвинутої інфраструктури в Україні - як лікувальної, так і туристичної, що дозволяє говорити про перспективи розвитку сімейного та лікувального туризму в Україні, коли одні члени сім’ї  проходять обстеження та лікування, а інші мають змогу відпочити та ознайомитися з нашою державою.

Під час презентації випускник Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Алі Джохар розповів місцевим журналістам про українську медичну школу, про видатних українських лікарів, а також презентував розроблену ним протягом 30 років лікувальну систему доктора Алі Джохара, в основі якої лежать такі принципи: індивідуальний підхід до кожного пацієнта, комплексний план діагностики і боротьба з факторами ризику, вдалий підбір медикаментозної терапії, використання альтернативної медицини (дієта, стовбурові клітини, фітотерапія, гомеопатія тощо), підготовка і комплексний підхід до реабілітації. Доктор Джохар є також розробником унікальної методології ранньої діагностики раку, яка не має аналогів у світі.

Він запевнив також, що створені ним медичні структури вже в цьому році готові організувати лікування кувейтських громадян на базі провідних національних медичних центрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-