Канадська діаспора допомогла організувати у Львові концерт для дітей загиблих воїнів АТО

Канадська діаспора допомогла організувати у Львові концерт для дітей загиблих воїнів АТО

Укрінформ
У Львові в конференц-залі готелю "Супутник" відбувся благодійний концерт для допомоги дітям, батьки яких загинули в зоні АТО.

Організаторами заходу виступили ГО "Асоціація учасників АТО Львівщини", українська діаспора Канади, начальник Держфінінспекції Запорізької області Віталій Малех та Лариса Малех - почесний консул Угорщини у Львові, передає ОстроВ.

"Дітям була запланована велика програма, розробкою якої займалися особисто Віталій Малех та Лариса Малех. Як відзначають організатори, високі вимоги до концерту були обумовлені тим, що головні гості свята - діти, батьки яких віддали своє життя в боротьбі за незалежність і щасливе майбутнє нашої країни, то є діти героїв, які, на превеликий жаль, вже ніколи не побачать своїх отців", - ідеться в повідомленні.

Значну фінансову допомогу заходу надала й українська діаспора Канади. Від почесного консула Угорщини у Львові Лариси Малех та голови "Асоціації учасників АТО Львівщини" Валерія Середи дітям вручили подарунки. Крім цього, огранізатори свята висловили надію, що подібні концерти пройдуть по всій країні і стануть хорошою традицією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-