У Львові прочитали вірш на підтримку українських в'язнів

У Львові прочитали вірш на підтримку українських в'язнів

Відео
Укрінформ
У Львові в ході соціальної акції "Назвемо поіменно всіх, хто у неволі" волонтери, співаки та учасники АТО продекламували вірш "Полоненим Побратимам" кіборга Станіслава Паплінського на підтримку українських полонених на Донбасі.

Відео з'вилося на youtu.be-каналі соціально-мистецького проекту #ПісніВійни.

"Вірш "Полоненим Побратимам" на підтримку всіх українців, які досі залишаються у неволі, для соціального ролика на центральній площі Львова продекламували і сам автор, Станіслав Паплінський, його побратим, також визволений із полону воїн Орест Петришин, отець Юстин, співачки Оксана Муха та Софія Федина, учасники вокальної формації "Піккардійська Терція" Ярослав Нудик та Андрій Капраль, а також українські бійці, учасники соціально-мистецького проекту #ПісніВійни: Олександр Рожко, Зиновій Медюх, Богдан Ковальчин і Максим Перев`язко", - йдеться у повідомленні.

Сам автор вірша Станіслав Паплінський пробув у полоні бойовиків 197 днів.

Зазначається, що соціальний ролик створено для привернення уваги світової громадськості до проблеми українських бранців, яких утримують в ОРДЛО бойовики і російські окупанти.

Соціально-мистецький проект #ПісніВійни – масштабна громадська ініціатива, завданням якої є пошук та запис на професійній студії звукозапису пісень, створених українськими воїнами, які воювали та досі воюють на сході України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-