#NetherlandsWithUkraine: СКУ закликає світ допомогти ратифікувати Угоду про асоціацію з ЄС

#NetherlandsWithUkraine: СКУ закликає світ допомогти ратифікувати Угоду про асоціацію з ЄС

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) закликає всіх українців та друзів України у світі активно підтримати заклик до повної і безумовної ратифікації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною Нідерландами, приєднавшись до кампанії в соціальних мережах напередодні третьої річниці Євромайдану.

Про це повідомляє прес-служба організації.

"Підтримайте заклик СКУ, якнайбільше поширивши приєднаний малюнок через соціальні мережі та заохотивши Ваше товариство зробити те саме", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підвищити рівень поінформованості вдасться, додавши повідомлення #NetherlandsWithUkraine до Ваших постів у соціальних мережах.

"Повна і безумовна ратифікація Угоди про асоціацію між ЄС і Україною є в найкращих інтересах Європейського Союзу, включно з Нідерландами, і України", - заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Нагадаємо, що СКУ закликав Нідерланди розблокувати повну і безумовну ратифікацію Угоди про асоціацію між ЄС і Україною, коли українці всього світу готуються відзначити третю річницю Євромайдану 21 листопада 2016 року.

Події Євромайдану, викликані відмовою тодішнього Президента України Віктора Януковича підписати Угоду про асоціацію між ЄС і Україною, відкрили нову сторінку історії як акт небувалої консолідації народу України в його прагненні жити в незалежній, демократичній та європейській державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-