Фінляндія зустріла учасників велотуру

Фінляндія зустріла учасників велотуру "Світ без сиріт"

Фото
Укрінформ
9 серпня у Гельсінкі відбулася урочиста зустріч учасників навколосвітнього велотуру "Світ без сиріт", метою якого є привернути увагу світової спільноти до проблеми дітей, що залишилися без батьківської опіки.

Організація заходу пройшла за участі дипломатів Посольства, депутатів Парламенту Фінляндії, представників української громади Фінляндії, передає прес-служба МЗС України.

Захід транслювався у прямому ефірі в рамках благодійного телемарафону на фінському телеканалі "Alfa TV". 

Нагадаємо, що велотур стартував у Києві 5 липня. За програмою учасники планують проїхати 5 000 км протягом двох місяців і відвідати європейські країни, зокрема Литва, Латвія, Естонія вже позаду, а от Швеція, Норвегія, Данія та ФРН - ще попереду.

Цей захід організувало Всеукраїнське об’єднання Альянс “Україна без сиріт” у співпраці з Уповноваженим Президента України з прав дитини з метою збірки фондів для знедолених дітей та популяризації усиновлення дітей-сиріт. У велотурі беруть участь прийомні діти з їхніми сім’ями, усиновлені, вихованці інтернатів, представники громадських і благодійних організацій та люди, небайдужі до проблем українських дітей-сиріт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-