Завершується реєстрація на ІІІ форум Global Ukrainians

Завершується реєстрація на ІІІ форум Global Ukrainians

Укрінформ
15-16 липня в українській столиці відбудеться третеє глобальне зібрання українських експатів, лідерів бізнесу, науки, культури, представників соціальної сфери та громадських організацій.

Про це повідомляють Новини діаспори з посиланням на офіційну сторінку заходу у Фейсбуці.

"15-16 липня у Києві відбудеться ІІІ Форум Global Ukrainians, який об’єднає українських експатів, лідерів бізнесу, експортерів, представників культурних та освітніх ініціатив, міжнародних журналістів, делегатів від дипломатичних представництв іноземних держав в Україні, діячів соціальної сфери та громадських організацій", - йдеться у повідомленні. 

На сторінці події заначається, що за два дні форуму серед учасників мережі Global Ukrainians можна знайти "нових однодумців, партнерів, радників та консультантів для реалізації Ваших проектів у різних країнах, дізнатися про успіхи українських лідерів за кордоном і побачити діловий, культурний та інформаційний простір світу очима глобальних українців".

Також організатори форуму повідомляють, що під час заходу можна буде дізнаєтися більше про спільні ініціативи Global Ukrainians по просуванню інтересів України в світі - Global Ukraine News та промоції укранських брендів на глобальному рівні - Global Ukraine Business Hub.

Метою ІІІ форуму Global Ukrainians є оформлення стратегічніх та практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності просування Інтересів України у світі, які будуть направлені до Уряду та профільних міністерств (МЗС, Мінкультури, МЕРТ, МОН, МІП), публічне обговорення результатів першого року діяльності мережі Global Ukrainians та розробка спільного плану дій на 2016-2017р.

Захід  проходитиме з 16:00 15 липня до 19:00 16 липня в приміщенні бізнес-школи Міжнародного інституту менеджменту за адресою: вул. Шулявська, 10/12.

Кожен бажаючий, хто хоче взяти участь у форумі, повинен заповнити Google форму та сплатити внесок, що становить по 350 грн за кожен день. Якщо ж Ви відвідаєте обидва дня події, тоді сума внеску становитиме 600 грн.

Реквізити для оплати:

Благодійна Організація "Міжнародний Благодійний Фонд "Глобал Юкрейн"

ЄДРПОУ 39646986, тел. 0687968455

Р/р 26007052755196

ПЕЧЕРСЬКА Ф.ПАТ КБ"ПРИВАТБАНК"

М.КИЇВ МФО 300711

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-