В Афінах відбудеться виставка творів образотворчого мистецтва українських художників

В Афінах відбудеться виставка творів образотворчого мистецтва українських художників

Укрінформ
23 червня в столиці Греції відкриється виставка творів образотворчого мистецтва українських художників у рамках всеукраїнського мистецького проекту "У нас єдина доля – ім’я її Україна", автором якого є художник з України Петро Грицюк.

Про це повідомляють Новини діаспори з посиланням на прес-службу МЗС України.

"23 червня 2016 року о 19:30 у приміщенні музею "Маріка Котопулі" (вул. Алеку Панагулі, 17, Зографу, Афіни) відбудеться відкриття виставки творів образотворчого мистецтва українських художників", - йдеться у повідомленні.

Для перегляду пропонуються роботи 39 сучасних художників мистецького об’єднання "Портал незалежних художників" з 23 міст України (керівник Олег Караваєв), які виконані у різних жанрах та техніках. У виставці також беруть участь українські художники, які проживають у Греції.

Відкриття виставки проходитиме з музичним супроводом талановитих українських співаків Василя Михайловича та Вікторії Ватащук.

Виставка триватиме з 23 по 25 червня 2016 року, години роботи: 18:00 – 21:00 (довідкова інформація за телефоном: 210 68 00 230).

До музею "Маріка Котопулі" можна доїхати громадським транспортом: автобус 230 (зупинка – Музей "Маріка Котопулі"), або автобуси 235 та 608 (4-а зупинка Зографу) – від зупинок метро "Евангелізмос", "Амбелокіпі".

Виставка проходить за підтримки Центру з питань культури і спорту Муніципалітету Зографу, Посольства України в Грецькій Республіці та Товариства української діаспори Греції "Українсько-грецька думка". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-