Українська діаспора вручила гранти студентам Острозької академії

Українська діаспора вручила гранти студентам Острозької академії

Укрінформ
У Національному університеті "Острозька академія" відбулося вручення стипендій і грантів від української діаспори студентам та аспірантам вишу

Про це інформує сайт університету.

"10 студентів отримали іменні стипендії Фонду імені Володимира Кузя "За здоровий спосіб життя" (Канада). 36 - отримали персональний грант Фонду імені Дарії Муцак-Ковальської та Михайла Ковальського (Канада)", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, близько 50 студентів, батьки яких перебувають у зоні АТО, отримали персональні гранти Українсько-Американської Громадської Фундації при Українській Федеральній Кредитовій Спілці (місто Рочестер, штат Нью-Йорк) та Українського Народного Союзу (місто Парсипани, штат Нью-Джерсі).  

"Я щиро вдячний нашим грантодавцям за надану допомогу, бо в Острозькій академії вже дев’ятнадцять років поспіль студенти мають змогу отримувати фінансову підтримку від канадських меценатів. Що варто зауважити, що для наших спудеїв така матеріальна підтримка - це своєрідний приклад для наслідування. Оскільки я переконаний, що випускники Острозької академії неодмінно стануть заможними і впливовими людьми і у свій час зможуть особисто долучитися до меценатства і підтримати чиїсь починання та допомогти у складній ситуації", - сказав ректор Національного університету "Острозька академія" Ігор Пасічник.

Грант призначається студентам бакалаврської або магістерської програми університету, які мають високе почуття національної гідності та патріотизму, ведуть і пропагують здоровий спосіб життя і відзначилися активною участю у громадському, суспільно-політичному житті та науковій діяльності університету. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-