Українці Чикаго марафоном вшанували українських воїнів

Українці Чикаго марафоном вшанували українських воїнів

Фото
Укрінформ
Активісти української діаспори в Чикаго на американський День пам'яті пробігли марафон "2016 Soldier Field 10 Mile" довжиною 16 км на честь українських воїнів. 

Про це повідомляє UАPOST.

"Цього року, вперше, у ньому (марафоні - ред.) була представлена українська команда "Друзі України" (“Friends of Ukraine”). Ініціатором став Комітет Київ-Чикаго міста-побратими (Kyiv Committee of Chicago Sister Cities International)", - йдеться в повідомленні.

Українці показали не тільки блискучі результати забігу, а й організували продаж футболок з тризубами з метою збору коштів на лікування та реабілітацію українських бійців, що перебувають під опікою парафії св.Йосифа Обручника у Чикаго. Значну суму пожертвування внесла фундація "Спадщина" - 10 тис. дол.

Повідомляється, що підтримати команду "Друзі українців" зібралися представники Генерального консульства України в Чикаго, священослужителі і просто активісти з української громади. Нашим військовим, які також були присутні на марафоні, було вручено символічні медалі американськими колегами.

Фото: UAPOST

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-