Юні українці Угорщини побували

Юні українці Угорщини побували "в гостях" у Папи Римського

Укрінформ
Делегація українських дітей з Угорщини презентувала карту миру Папі Франциску на загальній аудієнції на Площі Святого Петра в Римі.

Про це повідомляє Пасторально-міграційний відділ УГКЦ.

"Українські діти Угорщини побували на аудієнції у Папи Римського Франциска в рамках міжнародної соціальної акції «Діти за мир в усьому світі», яка відбулася в Італії", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що юні українці презентували мапу миру та заспівали українську пісню про мир на загальній аудієнції на Площі Петра. Вселенський Архиєрей привітав українських дітей та "виявив до них надзвичайну прихильність".

«Я за вас завжди молюся і уділяю вам своє благословення», - сказав Папа дітям.

Діти подарували Папі свої малюнки, символічні подарунки, hand-madeвироби.

Загалом у проекті брали участь 80 дітей: діти з української діаспори в Угорщині, діти з угорської діаспори в Україні та діти бійців АТО з цілої України.

Мета проекту "Діти за мир у всьому світі!" – це зміцнення миру в Україні та на всій планеті. У рамках проекту діти різних країн світу на карті своєї країни наліплюють голубів миру з своїми побажаннями і передають естафету та карту миру наступній країні та Україні. Такі карти миру в усьому світі створюються в усіх 35 країнах Європейського Союзу та в інших країнах, що хочуть зміцнити мир в Україні і в світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-