Діаспора в США проводить кампанію

Діаспора в США проводить кампанію "Підтримаймо Україну!"

Укрінформ
Громадські організації українців у США проводять кампанію серед конгресменів та сенаторів "Підтримаймо Україну!" з метою привернути більше уваги американських законодавців до ситуації в Україні, зокрема до проблеми кримських татар. 

До акції приєдналися і представники інших національностей, які відчувають солідарність з Україною, йдеться у сюжеті Голос Америки.

За словами члена керівного органу Українського конгресового комітету Америки Андрія Добрянського, дана акція приурочена до Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу у Сполучених Штатах та Європі, яка відбудеться 18 травня. 

"Ми б хотіли розповісти американським конгресменам, хто ми, які в нас проблеми. Сьогодні, саме в цей момент, кримських татар у Криму переслідують, переслідують проукраїнських активістів українців. Ми не можемо з цим миритися", – зауважила представниця кримських татар у США Айла Баккалі.

"Ми вважаємо, що ми, як члени американської громади повинні піти до конгресменів та сенаторів, щоби вони за Україну боролися так, як ми боремося", – сказала представниця української громади у США.

Український волонтер Іван Родіченко додав, що активісти також порушують перед конгресменати та сенаторами питання подальшої допомоги для української армії і пропонують до розгляду конкретні інноваційні проекти, реалізація яких потребує такої допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-