Діаспора Лондона збере гроші на великодні подарунки для дітей з Донбасу

Діаспора Лондона збере гроші на великодні подарунки для дітей з Донбасу

Укрінформ
Українці в Лондоні 17 квітня запрошують долучитися до благодійного заходу - свята Великодня, на якому всі зібрані кошти підуть на подарунки для дітей, які постраждали від бойових дій на сході України.

Про це повідомляють Новини діаспори з посиланням на Facebook-сторінку організаторів заходу Fundraising events to support Ukraine/Доброчинність для України.

"Запрошуємо Вас на доброчинний захід, організований волонтерами української громади в Лондоні. Ви зможете почути цікаві історії про традиції святкування Великодня, а Ваші діти зможуть своїми руками виготовити декорації, щоб зробити свої святкові кошички гарними та неповторними", - йдеться у повідомленні.

Організатори додають, що вхід на захід безкоштовний, але просять пожертвувати кошти на подарунки для дітей, постраждалих на Донбасі.

"Основна мета - зібрати достатньо коштів, щоб купити подарунки дітям з прифронтового містечка Красногорівка. Зараз в силу різних обставин там знаходиться 20 діточок віком до 5 років та 40 підлітків до 16 років", - зазначають вони.

Святкування відбудеться з 12.00 до 16.00 за адресою: Ukrainian Club, 154 Holland Park Avenue, W11 4 Лондон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-