У Львові нагородять Президента СКУ

У Львові нагородять Президента СКУ

Укрінформ
У приміщенні "Львівської політехніки", 4 квітня о 15:00, відбудеться церемонія нагородження диплому Doctor Honoris Causa Президентові СКУ Евгену Чолію.

Про це Новинам діаспори повідомили у Міжнародному інституті освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ "Львівська політехніка", які є організаторами  заходу.

"На урочистому засіданні Вченої ради Національного університету "Львівська політехніка" відбудеться церемонія вручення титулу Doctor Honoris Causa Евгену Чолію (Канада), Президентові Світового Конгресу Українців", - йдеться в прес-анонсі. 

У рамках дводенного візиту до Львова заплановані зустрічі Чолія з представниками обласної влади та громадянами міста, які відбудуться 5 квітня.

У МІОК зазначають, що розмова з очільником СКУ допоможе зламати стереотип, який залишився у пострадянській Україні щодо української діаспори.

"За час свого президенства Евгену Чолію вдалося не лише консолідувати, розвинути і зміцнити українську спільноту за кордоном, але й вивести діяльність СКУ на якісно новий рівень. Від імені двадцятимільйонного українства за кордоном – він є речником української справи у світі", - зазначила директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Ірина Ключковська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-