У Словаччині українські діти презентували карту миру України

У Словаччині українські діти презентували карту миру України

Укрінформ
В рамках європейського туру понад 30 українських дітей презентували в Братиславі міжнародний соціальний проект "Діти за мир у всьому світі", метою якого є привернення уваги міжнародної спільноти до проблем на сході Україні.

Про це повідомляють Новини діаспори з посиланням на Посольство України в Словацькій Республіці.

"Понад 30 українських дітей з різних регіонів України презентували в Міністерстві закордонних справ та європейських питань Словацької Республіки карту з численними побажаннями миру на паперових голубах разом із словацькими дітьми", - сказано у повідомленні. 

За сприяння посольства українські діти мали змогу побувати у Парламенті Словаччини, відчути себе словацькими парламентарями і одностайно проголосувати за мир. 

Посол України у Словаччині О.Гаваші висловив вдячність словацькій стороні за послідовну підтримку України, а українським дітям побажав миру та добра.

Для гостей з України дипустановою було організовано екскурсію історичним центром столиці та вручено словацькі сувеніри на згадку.

Презентація проекту відбудеться у 35 країнах світу, метою якого є – привернути увагу інших країн світу до нашої держави, до тієї ситуації та проблем, що склалися на сході Україні.

Після перебування у Словаччині учасники турне вирушили до Відня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-