У Дубаї український гонщик презентує книгу і проведе благодійний аукціон

У Дубаї український гонщик презентує книгу і проведе благодійний аукціон

Укрінформ
Відомий український мотогонщик Вадим Притуляк 6 лютого презентує у Дубаї свою книгу "Мій Дакар" і колекцію одягу. 

У рамках заходу під назвою "Men of the World" також відбудеться благодійний аукціон з метою збору коштів на лікування хворої на рак півторарічної українки, йдеться на сторінці Вадима Притуляка у Фейсбуці.

"У суботу, 6.02, м.Дубай. Презентація книги "Мій Дакар" і колекції одягу бренду NO SPONSORS. "Men of the World" – так я назвав цей захід", - написав Вадим.

Серед лотів аукціону називаються червона майка переможця гонки серії Гран Тура VUELTA-2015 Фабіо Ару з автографами Ару та Олександра Винокурова, а також унікальний Кубок від переможця раллі Africa Race - 2015 (Monaco - Dakar) Mobilex Racing Team.

"Зібрані на аукціоні кошти, а також частина грошей від продажу книг і одягу будуть передані до Німеччини у клініку на лікування хворої на рак півторарічної дівчинки Ангеліни Задверняк (мама Zadvernyak Natali)", - написав він.

Гонщик додав, що презентацію відвідають чимало його друзів з різних країн.

"Своєю участю і присутністю мене підтримають мої друзі - шейх Саїд Аль Мактум, Олімпийський чемпіон Олександр Винокуров і команда Astana pro Team, Мауро Бенеттон (United Colors of Benetton), призер раллі Dakar Мирослав Заплетал, гонщик Mobilex Racing Team Юрій Сазонов, спортсмени, дипломати, бізнесмени, мої учні - командири спецпідрозділів з різних країн", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили Укрінформу, в українській діаспорі ОАЕ, члени громади також візьмуть участь у "Men of the World".

"Будуть присутні, зокрема, Консул-керівник Консульства України в місті Дубай Олександр Балануца, голова Ukrainian Business counsil (ОАЕ, Дубай) Денис Бандура та інші представники громади", - зазначили агентству.

Захід відбудеться у готелі Conrad Hotel, вул. Shaikh zaed road.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-