Українці в ОАЕ запрошують на свято «Разом на Різдво» з Тарасом Чубаєм

Українці в ОАЕ запрошують на свято «Разом на Різдво» з Тарасом Чубаєм

Укрінформ
Українська громада ОАЕ запрошує усіх охочих 14 січня у Дубай на захід «Разом на Різдво» відзначити зимові свята разом з вокалістом гурту «Плач Єремії» Тарасом Чубаєм.

«Анонсуємо чудовий захід Української громади ОАЕ, присвячений святкуванню Різдва Христового – «Разом на Різдво». Вперше в Еміратах Тарас Чубай («Плач Єремії»)! Запрошуємо всіх відзначити свято в українській традиції. Будьмо всі Разом на Різдво!», - повідомили "Новинам діаспори" організатори заходів.

Вечір української громади «Разом на Різдво», що пройде  під егідою УГКЦ в ОАЕ та Консульства України в Дубаї, відбудеться у готелі Rixos The Palm Dubai. Квитки можна придбати на сайті. У програмі заходу святкова вечеря, хореографічні постановки, соло на саксофоні від Віталія Шамлі, діджей, лаунж (Богдан Бєлкін) тощо.

За словами координатора громади Ірини-Ізольди Горбильової, попит на українську музику в Еміратах є. «В Україні багато талановитих гуртів, а у нас повний вакуум українських концертів, адже українському артисту вийти на еміратський ринок дуже складно. Я хочу, щоб приїхали, приміром, ТНМК, ДахаБраха, Kozak System, The Maneken, ДримбаДаДзиґа і дали тут драйву. Україна може робити сучасний, крутий і чисто український контент без укліну радянському минулому. Наша перша спроба з Олегом Скрипкою та Тарасом Чубаєм просто зобов’язана мати успіх. Підтримайте нас, будь-ласка, і хай 2016 рік буде сповнений концертами цікавих українських гуртів», - зазначила Ірина-Ізольда Горбильова.

Як повідомлялося раніше, 9 січня у Дубаї на запрошення соціально-культурної ініціативи Ukrainian Clubhouse відбувся вечір у стилі етно-диско разом з лідером гурту «Воплі Відоплясова» Олегом Скрипкою. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-