Німецькі благодійники привезли дітям-переселенцям різдвяні подарунки

Німецькі благодійники привезли дітям-переселенцям різдвяні подарунки

Укрінформ
Німецька благодійна організація "Майбутнє дітей" привезла до Києва понад 5 тисяч різдвяних подарунків від німецьких родин для дітей вимушених переселенців.

Про це журналістам сказав представник благодійного фонду "Майбутнє дітей" Маркус Орлоп, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Фонд "Майбутнє дітей" допомагає дітям у скрутних ситуаціях у різних країнах. І сьогодні ми привезли подарунки для українських дітей. Це близько 5 тисяч різдвяних пакунків", - сказав Орлоп.

За його словами, щорічно напередодні Різдва фонд проводить акції зі збору новорічних та різдвяних подарунків для дітей біженців у Німеччині, а також нужденним в таких країнах, як Боснія, Румунія.

"Ми звертаємося із закликом до шкіл, дитячих садочків, сімей, і пропонуємо їм зібрати такі подарунки. Надаємо свої рекомендації, яким мав би бути вміст таких подарунків. Це може бути шкільне приладдя, іграшки, одяг... Все те, чому зрадіє дитина", - сказав представник німецького фонду.

В Україні фонд проводить таку акцію вже другий рік поспіль разом із Спілкою самаритян України, Всеукраїнською громадською організацією з прав вимушених переселенців та Департаментом освіти та науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-