У Лондоні зібрали допомогу дітям Донбасу

У Лондоні зібрали допомогу дітям Донбасу

Укрінформ
У Лондоні на концерті українських різдвяних пісень зібрали кошти на допомогу дітям, які вимушено переселилися з непідконтрольних районів на Донбасі.

Про це власному Укрінформу повідомили у Посольстві України у Лондоні, яке виступило співорганізатором благодійного заходу.

«Ми хочемо ближче познайомити британців з українськими різдвяними традиціями, зокрема із вертепом, коли мандрівні актори, вбравшись  у костюми персонажів, що символізують добро і зло, зображують події до і після народження Христа», - пояснила Юлія Шиян із творчої групи Fragile Independence.

Гості взяли участь у майстер-класі з приготування українських різдвяних страв та мали можливість придбати українські сувеніри.

Зібрані кошти будуть спрямовані через волонтерську організацію «Надійний тил» на потреби українських дітей – вимушених переселенців, які перебувають в Артемівську Донецької області. 

Тетяна Вовнянко, директор фонду Ukraine Aid, підкреслила важливість підтримки родин, які постраждали від російської агресії на сході України: «В Артемівську проживають 15 тисяч переселенців, з яких понад три тисячі дітей. Родини покинули свої домівки через військовий конфлікт і через нестачу коштів не змогли від’їхати більше ніж на 30 кілометрів від лінії фронту».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-