Українська громада в ОАЕ отримала відзнаку від 25-ї аеромобільної бригади за допомогу

Українська громада в ОАЕ отримала відзнаку від 25-ї аеромобільної бригади за допомогу

Укрінформ
Командування 25-ї аеромобільної бригади ВС України до Міжнародного Дня волонтера відзначило нагородою українську громаду в ОАЕ за активну допомогу.

Про це написала координатор Волонтерського об’єднання міста Павлоград Тетяна Найда на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Велика дяка і шана від командування та бійців 25-ї аеромобільної бригади, які першими прийняли на себе удар підлого агресора, та від усього українського народу людям з великими душами й серцями, які щиро люблять Україну! За допомогу нашим бійцям з перших днів війни низький уклін Українській Громаді Об'єднанних Арабських Еміратів! Неможливо переоцінити той внесок, який ви зробили для приближення миру на нашій багатостраждальній землі! Ваша матеріальна допомога спасала життя наших вояків на фронті, а ваша небайдужість, моральна підтримка - зігрівала їх душі!», - зазначила волонтерка.

Вона додала: «Від імені всіх солдатів АТО, їх матерів, дітей, від імені всього українського народу прийміть наші найщиріші привітання з Днем волонтера! Дякуємо вам! І бажаємо завжди миру та злагоди в вашому житті! Слава Нації!».

Як зазначається у повідомленні, комбриг 25-ї аеромобільної бригади ВС України нагородив медаллю «За доблесть та звитягу» українську громаду в ОАЕ в особі Ганни Аксіньїної.

У свою чергу, отримувачка відзнаки зауважила Укрінформу: «Це заслуга багатьох небайдужих українців тут, в ОАЕ. Ми стараємось не заради нагород чи визнання, а заради життя наших хлопців».

Українська громада в ОАЕ реалізує багато доброчинних та волонтерських проектів, спрямованих на допомогу військовим, хворим та знедоленим дітям в Україні тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-