На Бахмутському, Вугледарському напрямках рф намагається прорвати українську оборону – Зеленський

На Бахмутському, Вугледарському напрямках рф намагається прорвати українську оборону – Зеленський

Укрінформ
На Бахмутському, Вугледарському та інших напрямках у Донецькій області тривають постійні російські штурми та намагання прорвати українську оборону.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

"Провів сьогодні чергове засідання Ставки. Основна увага, звичайно, ситуації на фронті. Передусім на Донеччині та на південних напрямках. Ситуація дуже жорстка. Бахмутський, Вугледарський та інші напрямки в Донецькій області – це постійні російські штурми. Постійні намагання прорвати нашу оборону", – сказав Зеленський.

За словами Президента, попри численні втрати ворог зберігає високу інтенсивність атак. "У деяких своїх війнах росія втрачала загалом менше, ніж кладе там, зокрема під Бахмутом", – підкреслив він.

Водночас глава держави відзначив надзвичайну стійкість українських захисників. Зеленський наголосив, що, захищають Донеччину, Сили оборони захищають усю Україну. "Бо кожен зупинений крок ворога саме там – це десятки недопущених кроків окупантів на інших напрямках", – додав Президент.

Читайте також: Зеленський висловив співчуття всім, хто втратив рідних унаслідок російського терору

Він подякував усім підрозділам і кожному воїну особисто, хто, попри все, зберігає позиції і відбиває ворожі штурми на Донеччині.

Зокрема, Зеленський відзначив бійців 72-ї окремої механізованої бригади та 80-ї десантно-штурмової бригади за наполегливість при виконанні бойових завдань на Донецькому напрямку.

Окрім того, Президент відзначив українських воїнів на південних напрямках – 44-у та 406-у артилерійські бригади, а також розвідувальні підрозділи 123-ї і 124-ї бригад територіальної оборони. Він подякував військовим за влучність та хоробрість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-