На Хмельниччині трагічно загинуло подружжя прикордонників

На Хмельниччині трагічно загинуло подружжя прикордонників

Укрінформ
У Хмельницький області трагічно загинуло подружжя прикордонників Бердянського загону, які їхали провідати сина, якого вивезли з-під обстрілів до бабусі.

Про це повідомляє у Фейсбуці Державна прикордонна служба України, передає Укрінформ.

«Сьогодні зранку, 29 січня, на Хмельниччині трагічно загинуло подружжя, – прикордонники Бердянського загону, – полковник Доценко Олександр Вікторович та підполковниця Доценко Неля Анатоліївна», - йдеться у повідомленн.

Зазначається, що Олександр організовував та здійснював оперативно-розшукову діяльність, а Неля тривалий час була речницею Луганського прикордонного загону й інформувала щодо обстановки на лінії розмежування й кордоні з країною-агресором. Після повномасштабного вторгнення пара несла службу на південному напрямку у складі Сил оборони.

Як уточнили у Бердянському прикордонному загоні, подружжя взяло короткотермінову відпустку, щоб зустрітися з 13-річним сином, який через війну евакуювався з Бердянська до бабусі – матері Нелі. Ця зустріч виявилася останньою.

Читайте також: У ДТП на Полтавщині загинули троє людей, восьмеро - травмовані

Як повідомляв Укрінформ, у Хмельницькому районі внаслідок зіткнення вантажівки та легкового авто загинули дві людини: 40-річний водій та 37-річна пасажирка легковика Volkswagen.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-