Наєв вручив пораненим військовослужбовцям відзнаки «За службу та звитягу»

Наєв вручив пораненим військовослужбовцям відзнаки «За службу та звитягу»

Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв вручив відомчі відзнаки військовим, які отримали поранення чи травми на службі й зараз лікуються.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

Серед нагороджених військовослужбовців – Богдан Крилов, який в Маріуполі потрапив у російський полон і провів там вісім місяців. Він отримав відзнаку командувача Об’єднаних cил ЗСУ “За службу та звитягу”.

Отримав відзнаку і військовослужбовець Петро Шиленко з Козельця. Він пішов служити добровольцем у березні 2022 року, був на Чернігівщині, потім на сході України. Там отримав поранення.

Серед нагороджених – військовий Віталій Шумей. У лавах ЗСУ він служить з 2014 року. У лютому-березні 2022 обороняв Київщину, Чернігівщину, потім – схід країни. У серпні отримав поранення під Авдіївкою. Лікарі діагностували мінно-вибухову травму та перелом черепа з обох сторін. Понад п'ять місяців чоловік прикутий до ліжка. Весь цей час разом із чоловіком батько, який намагається його виходити. Він і отримав синову відзнаку.

Читайте також: Міноборони цьогоріч виділить ₴20 мільярдів на закупівлю безпілотників - Наєв

Як повідомляв Укрінформ, у січні Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами ще 195 військовослужбовців.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-