У Маріуполі загарбники поновили рух вантажівок із «зубами дракона»

У Маріуполі загарбники поновили рух вантажівок із «зубами дракона»

Відео
Укрінформ
У Маріуполі російські окупанти поновили рух вантажівок з “зубами дракону”, боєкомплектом (БК) та живою силою з росії, спостерігається і висока вертолітна активність ворога.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Телеграмі, передає Укрінформ. 

«Окупанти поновили рух вантажівок з “зубами дракону”, БК та живою силою в Бердянський напрям з росії. Висока й вертолітна активність. На території Азовсталі окупанти облаштували вертолітну базу. Гвинтокрили класу МІ-8. Щонайменш 10 злітів зафіксовано за світловий день сьогодні. Пріоритетний напрям польотів - Запорізька область», - написав Андрющенко.

За його інформацією, стрімко збільшується і військовий контингент. «В одному з селищ по напряму в с.Нікольске розміщено нових російських мобілізованих. Це третя точка (табір) чмобіків на території Маріупольського району. Також розміщено військовий корпус росіян приблизно в кількості 3 тис. осіб в селищах в напрямку Волновахи», - додав речник.

Розміщення як мобілізованих, так і військових проводиться шляхом заселення в пусті приватні будинки серед цивільного населення, зауважив він. 

Читайте також: У Маріуполі загарбники демонтують цілий мікрорайон під «елітну забудову»

Як повідомлялося, сьогодні вранці у Маріуполі пролунав потужний вибух, частина міста залишилася без світла. 

Фото: knoxblogs.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-