«Олімпійські принципи та війна — протилежні»: Зеленський показав зруйновані росіянами стадіони

«Олімпійські принципи та війна — протилежні»: Зеленський показав зруйновані росіянами стадіони

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що лише після зупинення терору та агресії рф можна буде говорити про її участь в олімпійському русі.

 Про це ідеться в дописі глави держави в Телеграмі, передає Укрінформ.

“Олімпійські принципи та війна — фундаментально протилежні одне одному. росія повинна зупинити агресію й терор, і лише після цього можна буде говорити про російську участь у контексті олімпійського руху”, - зазначив Зеленський.

Також він опублікував низку фотографій із зображенням зруйнованих росіянами спортзалів та стадіонів на території України.

Читайте також: Зеленський запросив президента МОК до Бахмута

Як повідомлялося, Міжнародний олімпійський комітет опублікував заяву, в якій припустив, що росіяни і білоруси зможуть виступити на Олімпіаді в Парижі під нейтральним прапором.

Міністр молоді та спорту України, президент Національного олімпійського комітету Вадим Гутцайт заявив, що для України неприпустимо, щоб російські та білоруські спортсмени брали участь в Олімпійських іграх.

Напередодні Підкомітет з питань спорту латвійського парламенту рішуче засудив заяву Міжнародного олімпійського комітету про участь російських і білоруських спортсменів у міжнародних змаганнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-