Румунія закликала своїх громадян залишити росію

Румунія закликала своїх громадян залишити росію

Укрінформ
МЗС Румунії повторило заклик до румунських громадян залишити росію та уникати поїздок туди, якщо вони не є нагальними.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на "Європейську правду".

"У контексті останніх подій у російській федерації, в тому числі внаслідок оголошення 21 вересня 2022 року часткової мобілізації…МЗС наполегливо нагадує та повторює рекомендації, адресовані громадянам Румунії з лютого цього року, уникати необов’язкових поїздок до російської федерації, а тим, хто тимчасово перебуває в цій країні, слід розглянути можливість якнайшвидшого виїзду з території Російської Федерації", - йдеться у повідомленні МЗС Румунії.

Читайте також: В ОП обговорили з послом Румунії Fast Recovery Plan для України

МЗС Румунії рекомендує громадянам, які перебувають на території рф, проявляти підвищену увагу та уникати місць масового скупчення людей, а також не брати участі в можливих акціях протесту чи інших демонстраціях, які можуть спричинити вуличне насильство.

Читайте також: Латвія закликала своїх громадян негайно залишити росію

Як повідомлялося, з 24 лютого в Україні триває повномасштабна російська воєнна агресія. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам. Президент путін 21 вересня після оголошення часткової мобілізації в російській федерації знову пригрозив західним країнам застосуванням ядерної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-