На Луганщині організатори псевдореферендуму здали більше бюлетенів, ніж людей в області

На Луганщині організатори псевдореферендуму здали більше бюлетенів, ніж людей в області

Укрінформ
На Луганщині організатори псевдореферендуму "намалювали" фантастичні цифри явки - за їхніми підрахунками, участь у "шоу" взяли 1,6 млн людей, тобто більше, ніж на сьогодні залишилося в області.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Коли рашисти почали рахувати «бюлетені», зрозуміли, що пустих якось багато, тож так захопилися малюванням «галочок», що вийшло, ніби загалом у «виборах без вибору» взяли участь понад 1,6 млн людей. Забагато «голосів». Більше, ніж є насправді людей. Виходить, що на псевдореферендумі на Луганщині «голосували» і діти, і «мертві душі», - зазначив очільник обладміністрації.

Читайте також: У псевдореферендумі взяли участь 0,5% мешканців окупованої частини Запорізької області – Федоров

За його словами, у деяких населених пунктах навіть імітація псевдореферендуму не проводилася, колаборанти "просто намалювали загальний результат". Напевно, була спокуса намалювати 99,9%, але стрималися і вийшло 98,42% «за», зіронізував Гайдай.

За інформацією Луганської ОВА, після початку повномасштабного вторгнення регіон залишили 320 тисяч мешканців, тобто 50% населення області.

Читайте також: Ми не миритимемося з будь-якими спробами рф захопити нашу землю - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники оголосили результати псевдореферендумів, які проводилося ними протягом 23 – 27 вересня на тимчасово захоплених територіях України. Згідно з ними, "підтримка" входження до складу росії нібито становила понад 97% голосів.

Міжнародна спільнота законність такого інсценованого "волевиявлення" не визнала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-