Зеленська в ефірі Good Мorning America: Українці знають, за що воюють - на відміну від росіян

Зеленська в ефірі Good Мorning America: Українці знають, за що воюють - на відміну від росіян

Відео
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська вважає, що рішення російської федерації про проведення так званої часткової мобілізації не налякало українських воїнів, а ще більше згуртувало для продовження боротьби проти агресора.

Про це вона сказала в ефірі програми Good Мorning America (GMA) на каналі ABC, передає Укрінформ.

"Що є основною відмінністю нашого війська від російського, - це те, що ми дійсно знаємо, за що боремося. У нашому війську свідомі українці, які обрали цей шлях - боронити свою країну, я впевнена, це їх не налякало, це тільки надало їм можливості ще більше згуртуватися і продовжувати боротьбу. Я в них упевнена", - підкреслила перша леді.

Зеленська пояснила, що рішення про мобілізацію росіян не може не турбувати, це поганий знак для всього світу.

Адже, за її словами, коли весь світ хоче, щоб ця війна закінчилася, рф продовжує набирати вояків до своєї армії.

Читайте також: Перша леді провела телефонну розмову з королевою Швеції

"Це означає у першу чергу те, що він (путін - ред.) не збирається зупинятися, але й українці не збираються зупинятися на нашому шляху боротьби за свою свободу. Ми згуртовані, як ніколи, ми готові до всього і ми будемо продовжувати свою боротьбу", - наголосила дружина Президента.

Вона також зазначила, що розв'язана росією війна проти України є "суцільним кримінальним злочином" і ведеться проти людяності й проти людства.

У цьому зв'язку Зеленська відзначила важливість створення спеціального міжнародного трибуналу, щоб можна було притягнути до відповідальності не лише тих, хто фізично скоював і продовжує скоювати злочини, а й вищих посадових осіб, які віддавали злочинні накази.

Читайте також: Кожен новий відвойований день для нас свято: Зеленська дала інтерв’ю австралійському телебаченню

"Ми маємо справу з нелюдською армією", - додала перша леді.

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня президент росії путін оголосив «часткову мобілізацію», після чого російські військкомати разом із правоохоронцями почали здійснювати справжні облави на чоловіче населення країни. Сотні тисяч людей намагаються залишити росію, щоб уникнути мобілізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-