На Херсонщині ворог обстріляв села двох районів

На Херсонщині ворог обстріляв села двох районів

Фото
Укрінформ
На Херсонщині ворог обстріляв села Бериславського та Херсонського районів - найбільше руйнувань внаслідок «прильотів» ворожих снарядів зафіксовано у Білій Криниці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«російська армія вкотре обстріляла села Бериславського та Херсонського районів. Під вогнем опинилися Архангельське, Миролюбівка та Твердомедове. Пошкоджено приватні будинки, торгові кіоски, аптеки, магазини та дорожнє полотно», - йдеться у повідомленні.

Найбільше руйнувань внаслідок «прильотів» ворожих снарядів зафіксовано у Білій Криниці, там працівники Бериславського районного відділу поліції обстежують селище, документують наслідки обстрілу і з’ясовують, яка допомога потрібна місцевим жителям.

На території Нововоронцовської територіальної громади через ворожі артилерійські обстріли російською армією пошкоджені земельні ділянки фермерського господарства. Власник господарства зазнав збитків через неможливість отримати врожай цього року та зірвану посівну кампанію під врожай наступного року. Загалом, господарство зазнало збитків на майже півтора мільйона гривень.

Читайте також: На Херсонщині збили російський безпілотник-шпигун

Зазначається, що працівники поліції продовжують виявляти, фіксувати та вилучати речові докази вчинення російськими військовими злочинів проти мирних громадян.

Як повідомляє Укрінформ, на Херсонщині поліцейські розчищають від нерозірваних снарядів та інших вибухонебезпечних предметів деокуповані території та села на лінії фронту, поліцейські вилучили понад півтори тисячі боєприпасів.

Фото: Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-